1. polumaraton KŽ-Kalnik: najbolji S. Petrović i L.C. Stubić

KRIŽEVCI – Trkači Atletskog kluba Zagreb Ulix Lisa Christina Stubić i Slavko Petrović pobjednici su 1. prvosvibanjskog županijskog polumaratona od Križevaca do Kalnika. Petroviću je za svladavanje iznimno zahtjevne dionice dužine 18.100 metara trebalo 1 sat, šest minuta i 53 sekunde, manje od minute za njim je stigao Dražen Dinjar iz Atletskog kluba Rudolf Perišin, a treći je na cilj kod Planinarskog doma na Kalniku stigao Drago Paripović iz Kluba Žumberak.

Od sudionika iz naše županije najboljeplasirani je Križevčan Marijo Evačić, koji je bio deveti, slijedi na 11. mjestu Zvonko Vrhovski iz Atletskog kluba Podravski list, a 16. na cilju bio je Dubravko Jurić iz Križevaca. Zanimljivo je da je polumaraton istrčao i župnik u kalničkoj župi svetog Brcka Dražen Hladuvka i postigao 17. vrijeme, a posljednji, sa sat i 16 minuta zaostatka, dotrčao je bivši predsjednički kandidat i kalnički načelnik Mladen Kešer. U konkurenciji maratonki bile su samo četiri sudionice, a Križevčanka Sanja Petranović istrčala je 31. vrijeme.

U organizaciji Grada Križevaca i njegove Zajednice sportskih udruga  nastupilo je 29 atletičara i četiri atletičarke, zbog ozljede morao je odustati samo jedan natjecatelj, a najstariji sudionik utrke bio je 64-ogodišnji Vladimir Halauk iz bjelovarskog Atletskog kluba Borik.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.