Tradicionalni reli križevačkih HAK-ovaca: prvaci završili na hitnoj pomoći

Završnica  automobilističkog relija Križevci-Makedonija donijela je neočekivana uzbuđenja koja su, na sreću, imala sretan epilog, iako su dvojica prvoplasiranih s vožnje spretnosti, Dubravko Amidžic i Đuro Žibrin, morali u Srbiji potražiti hitnu medicinsku pomoć. Žibrinu je zbog visokog krvnog pritiska pozlilo već u Vranju na putu do Skoplja, a mlađem Amidžiću zbog iste boljke, u Leskovcu, na povratku s putovanja autobusom iz Makedonije.

Gostovanje u Makedoniji prošlo je inače u odličnom ugođaju. Na svečanoj večeri u Ohridu tajnik križevačkog HAK-a Stjepan Peršin i direktor relija Kruno Novak predali su pokale za prva tri mjesta Dubravku Amidžiću i Stjepanu Krpaniću, dok je umjesto Đure Žibrina, koji je ostao radi oporavka u hotelu u Skoplju, pokal preuzeo njegov prijatelj iz Međimurja.

 

Nagrađene su i najuspješnije vozačice, prvoplasirana Štefica Pavić, te Tamara Biondić i Ljerka Rösler. Ostalih 12 vozačica i vozača, zajedno s drugim sudionicima relija, dobili su kolajne.

Svi sudionici križevačkog relija, ukupno 57 članova HAK-a, ponijeli su lijepe uspomene s trodnevnog boravka u Ohridu i Skoplju, gdje su uspostavljeni i prijateljski odnosi s izuzetno srdačnim domaćinima iz Auto-moto saveza Makedonije.

Kao jedna od mnogućih destinacija za reli 2011. godine predložena je talijanska Ravenna i kneževina San Marino.
 

Vezano

Komentari su zatvoreni.