Izbornik
FacebookTwitterGoogle+RSSYouTube

Uvjerljiv poraz križevačkih rukometaša u Brodu

Rukometaši KTC-a su u 13 kolu 2. HRL  Sjever išli na gostovanje kod vodeće ekipe, RK Brod Konstruktor gdje se, objektivno gledajući, nije baš mogla očekivati pobjeda. A zašto? Brođani u dosadašnjem dijelu natjecanja izgubili su samo jednu utakmicu, dok su križevački rukometaši u jesenskom dijelu  i u Križevcima pobijedili 10 golova razlike. 

Sportski se bilo ipak nadati, no za to je cijela momčad trebala dati svoj maksimum, što danas baš i nije bio slučaj, jer sa samo dva i pol raspoložena igrača pokazani skor je skroz realan. Od samoga početka utakmice domaćin nameće svoj ritam igre i vrlo lako poentira, kažnjavajući sve greške rukometaša KTC-a. Križevčani bez neke ideje u napadu, brzopleti  i s puno „nepresiljenih“ grešaka, što Brođani kažnjavaju u prvome dijelu s 11 kontri i odlaskom na odmor s rezultatom od 20:12.

Drugo poluvrijeme pokazalo je ipak malo bolju igru Križevčana, ali daleko od one koju su prikazali u prošlom kolu kod kuće protiv RK Borova. Na kraju i više nego zaslužena pobjeda domaćina od 39:27. Nakon 13. kola KTC se nalazi na 8 mjestu i u sljedećem kolu igra kod kuće, protiv rukometaša iz Petrijevaca, koji imaju dva boda više od Križevčana, pa se susret može opisati i kao derbi sredine ljestvice.

RK“BROD KONSTRUKTOR“ : RK“KTC“ 39:27 (20:12)

Za KTC su igrali i postigli pogotke: Pavliček 6, Krunoslav Hunjak 6, Predojević 5, Čorda 5(3), Kraljić 2, Taras 2, Zrakić 1, Vuković, Matija Hunjak, Šporer, Benković (7 obrana), Višnjević (3 obrane). Trener Dragutin Miklečić