Uvjerljiv poraz križevačkih rukometaša u Brodu

Rukometaši KTC-a su u 13 kolu 2. HRL  Sjever išli na gostovanje kod vodeće ekipe, RK Brod Konstruktor gdje se, objektivno gledajući, nije baš mogla očekivati pobjeda. A zašto? Brođani u dosadašnjem dijelu natjecanja izgubili su samo jednu utakmicu, dok su križevački rukometaši u jesenskom dijelu  i u Križevcima pobijedili 10 golova razlike. 

Sportski se bilo ipak nadati, no za to je cijela momčad trebala dati svoj maksimum, što danas baš i nije bio slučaj, jer sa samo dva i pol raspoložena igrača pokazani skor je skroz realan. Od samoga početka utakmice domaćin nameće svoj ritam igre i vrlo lako poentira, kažnjavajući sve greške rukometaša KTC-a. Križevčani bez neke ideje u napadu, brzopleti  i s puno „nepresiljenih“ grešaka, što Brođani kažnjavaju u prvome dijelu s 11 kontri i odlaskom na odmor s rezultatom od 20:12.

Drugo poluvrijeme pokazalo je ipak malo bolju igru Križevčana, ali daleko od one koju su prikazali u prošlom kolu kod kuće protiv RK Borova. Na kraju i više nego zaslužena pobjeda domaćina od 39:27. Nakon 13. kola KTC se nalazi na 8 mjestu i u sljedećem kolu igra kod kuće, protiv rukometaša iz Petrijevaca, koji imaju dva boda više od Križevčana, pa se susret može opisati i kao derbi sredine ljestvice.

RK“BROD KONSTRUKTOR“ : RK“KTC“ 39:27 (20:12)

Za KTC su igrali i postigli pogotke: Pavliček 6, Krunoslav Hunjak 6, Predojević 5, Čorda 5(3), Kraljić 2, Taras 2, Zrakić 1, Vuković, Matija Hunjak, Šporer, Benković (7 obrana), Višnjević (3 obrane). Trener Dragutin Miklečić

 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.