Pehari za najbolji šahovski trojac Križevaca

Prošle je nedjelje održana redovna godišnja skupština Šahovskog kluba Križevci, na kojem je predsjednik kluba Marijan Belani podnio izvješća o radu i financijskom poslovanju udruge u protekle dvije godine. Izvješća su nakon rasprave jednoglasno usvojena, kao i program rada te financijski plan za ovu godinu, uz opću ocjenu da je klub u prethodnom razdoblju ostvario iznimne rezultate, od kojih je najveći plasman u II. seniorsku ligu.

Po završetku skupštine održana je svečana podjela pehara trojici najboljih šahista s netom održanog pojedinačnog seniorskog prvenstva Križevaca. Pehar za prvo mjesto i titulu najboljeg križevačkog šahista u 2010. godini osvojio je Marijan Belani, drugi je junior Jan Bjeličić, dok je kadet Mišel Bertusi osvojio treće mjesto.

Pehare je u trajno vlasništvo pobjednicima uručio član upravnog odbora Marijan Garac, a rezultate prvenstva je proglasio državni sudac Borislav Vidović. Istom prigodom, za potrebe predstojećeg natjecanjea u II. ligi, kapetan ŠK Križevci Marijan Belani je odredio sastav ekipe po pločama: Jan Bjeličić, Marijan Belani, Mišel Bertusi, Slavko Martić, Marijan Garac i Antonio Radić, a rezerve su: Robert Dušak, Josip Martić, Borislav Vidović, Adriana Horžić, Goran Martić i Goran Kušec.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.