‘Groš-SIM’ osvojio malonogometne ‘Križevce’

Jučer je u sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca završeno 11. izdanje malonogometnog turnira “Križevci 20009. Ožujsko” na kojem se u protekla tri tjedna 64 ekipe borilo za nagradni fond od 80 tisuća kuna. Nakon jučer odigranih polufinalnih susreta, u finalu je ekipa “Groš-SIM” bila bolja od ekipe “Wellness Latino” rezultatom 1:0 (0:0), zavaljujući jedinom pogotku Edina Dervišagića u 25. minuti koji im je donio naslov prvaka turnira koji svrstavaju uz bok zagrebačkoj “Kutiji šibica”.

U utakmici za 3. mjesto “Plamen 1” nadjačala je “Caffe Bar Venus” s visokih 10:1 (2:0), od kojih je čak 5 pogodaka postigao Danijel Novak, koji je i odnio titulu najboljeg strijelca turnira. Najboljim igračem turnira proglašen je Korab Morina, dok je najbolji golman Mario Švigir, obojica iz momčadi prvaka. Uz glavni turnir održan je i turnir “Križevci 2009. Voćko” za pionire do 13 godina, gdje je ekipa NK “Varteks” u finalu bila bolja od domaćih NK “Križevci” rezultatom 2:0.

Od revijalnih utakmica, u susretu U-10 ekipa NK “Križevci” je pobijedila NK “Zelina” rezultatom 4:0, a ženski međunarodni susret između ŽNK “Plamen” Križevci i SFK “2000” Sarajevo završio je neodlučeno, 2:2. Statistika pokazuje da je na turniru sudjelovalo 695 igrača koji su odigrali 128 utakmica zabivši ukupno 671 gol, dok je podijeljeno 112 žutih kartona, međutim samo 9 crvenih, a svaku utakmicu turnira pratilo je petstotinjak gledatelja.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.