Večeras će biti poznat pobjednik turnira Križevci Ožujsko 2009

Večeras je u Gradsko-školskoj sportskoj dvorani završnica malonogometnog turnira Križevci Ožujsko 2009. Ovogodišnje, 11. izdanje toga sportskog natjecanja okupilo je dosad najveći broj momčadi (64), a final four su, sinoćnjim pobjedama u četvrtzavršnici, izborili Welness Latino Križevci, C.B. VENUS Zagreb i Plamen 1 Križevci. Četvrti sudionik bit će poznat nakon zadnje utakmice 1/4 finala, koji se zbog sinoćnjih obveza kluba EFKA-Potpićan iznimno igra danas, susret EFKA-Potpićan – GROŠ SIM Križevci je na rasporedu u 16.45. Prvi ogled polufinala počinje u 17.30 kada igraju Welness Latino i aktualni prvak Kutije šibica Plamen 1, a druga utakmica, u kojem C.B.VENUS dočekuje pobjednika 1/4-finala, je u 18.15 sati.

U 19 sati bit će svečano proglašenje najboljih sportaša grada Križevaca u 2009. godini, a sat kasnije je utakmica za 3. mjesto na turniru. Veliki finale zakazan je za 21 sat, a dodjela pokala i novčanih nagrada je u 22 sata. Nagradni fond je pozamašan, pa će tako osvajač turnira primiti 50.000 kuna u gotovini, viceprvak dobit će 20.000, trećeplasirana momčad 10.000, a četvrtoj momčadi pripast će 5.000 kuna. Organizatori iz Zajednice športskih udruga Križevaca prezadovoljni su dosad viđenim i odigranim.
– Jako smo zadovoljni i utakmicama i krasnim odazivom publike, za koju će i večeras biti osigurane nagrade sponzora – ističe tajnik ZŠU Draženko Kovačić. Cijena ulaznice za malonogometni spektakl je 20 kuna, školarci i studenti imaju slobodan ulaz.

 

Vezano

Komentari su zatvoreni.