Uređenje restorana pri kraju

KRIŽEVCI – Nekadašnji vojnički restoran unutar bivše vojarne u Križevcima temeljitim preuređenjem i opremanjem dobiva potpuno novo lice i namjenu. Svi radovi na buduće prostoru za praktičnu nastavu kuhara i hotelijera Srednje škole ‘Ivan Seljanec’, odmah pored gradilišta buduće škole, u završnoj su fazi, doznajemo od ravnatelja Škole Brunoslava Saboleka.

 

Počela je i montaža kotlovnice, pa ravnatelj Sabolek očekuje da će za tjedan dana početi i ispitivanje svih ugrađenih uređaja. A početak rada restorana punom parom?
– Generalna proba bi mogla biti možda već za jedno dva tjedna, čak možda već idući tjedan. A pravo otvorenje očekujemo početkom drugog polugodišta, kada prođu zimski praznici, rekao je Sabolek.
Prostor ukupne površine oko 1500 četvornih metara sastoji se od kuhinje, blagavaonice i kantine. Potpuna adaptacija s ugradnjom nove stolarije, opreme, aparata i namještaja dio je 30-milijunske investicije u kojoj s tri četvrtine sudjeluje Ministarstvo obrazovanja, Koprivničko-križevačka županija s 15 posto, a proračun Grada Križevaca s preostalih 10 posto novca.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.