I posljednja domaća pobjeda “Elektraša” u polusezoni

Utakmicom 12. kola 3. HKL kuglači “Elektre” Križevci odigrali su i posljednju domaću utakmicu prvog dijela sezone. U goste je stigao KK “Zabok”, debitant lige, klub koji na krilima brata i sestre Sedlar (juniorskih reprezentativaca Hrvatske) ostvaruje prilično dobre rezultate. Križevčani ove sezone odlično koriste prednost “domaće” koprivničke kuglane, te samo jedan protivnik u šest odigranih utakmica nije Koprivnicu napustio pognute glave.

Sama utakmica odvijala se identično onoj iz prošlog kola, samo ovoga puta u korist “Elektre” Križevci. U prvom križevačkom paru kuglača igrali su Kadović (552) i Kirin D. (548) i odmah ostvarili neuhvatljivu prednost od 2:0 i 141 čunja. Kadović je ujedno tim rezultatom proglašen igračem utakmice.
U daljnjoj igri bez pritiska, drugi par ostvaruje polovičan uspjeh. Šimatović s (519) donosi još jedan bod, dok Tkalec s (499) gubi. Tog trenutka rezultat je bio 3:1 (153) čunja u korist Križevčana.
Utakmicu zatvaraju Horvat (505) porazom, te Kirin M. (517) pobjedom, za ukupno glatkih 6:2 (+118) i nova 2 boda na kontu KK “Elektre” Križevci.
U zadnjem kolu polusezone Križevčani putuju u Varaždin, na ogled s direktnim konkurentom za vrh ljestvice, KK “MIV”-om iz Varaždina.

“MIV”-ovci ukupno gledano ove sezone imaju nešto bolje rezultate od “Elektraša”, međutim, Križevčani su se u više utakmica do sada dočepali bodova kada im za to nitko nije davao izgleda. Jedino što se sigurno  može najaviti je tvrda utakmica i borba do posljednje kugle

Vezano

Komentari su zatvoreni.