Elektra bez boda u Čakovcu

Kuglači “Elektre” Križevci, u Čakovcu su odigrali utakmicu 11. kola 3. HKL. Domaćin, KK “Zanatlija”, klub je s donjeg dijela ljestvice, međutim, isto tako je to klub koji se posebno “brusi” na “Elektraše”. Razlog tome vjerojatno leži u činjenici da su nad njima Križevčani ostvarili svoju prvu pobjedu uopće. Na žalost, sigurni u svoju kuglanu, “Zanatlije” i ovoga puta pronalaze dodatnu motivaciju. Tako su u vrijeme igre njihovog prvog para Križevčani pomislili da su zalutali na utakmicu prvoligaša KK “Zanatlije” iz Slavonskog Broda.

Tankih (480) Dejana Kirina kojem je ovo ipak bio prvi nastup u Čakovcu i solidnih (510) Željka Horvata, nije se niti izbliza moglo nositi protiv (555) i (605). Ovu zadnju “cifru” postigao je igrač koji rijetko nastupa na utakmicama, a u onih nekoliko utakmica koje je odigrao postizao je rezultate ne vrijedne spomena u usporedbi s gore navedenom. Glatki porazi oba križevačka igrača i nenadoknadiv minus od 170 čunjeva označili su daljnji tijek utakmice. Križevačkom klubu preostaje tek da pobjedom preostala četiri igrača pokuša iščupati neriješeni ishod utakmice (4 :4).
U drugom paru Tkalecu to i uspijeva, te pobjeđuje s 531 srušenim čunjem. Kadović s (507) zadnjim kuglama gubi svoj bod, a samim time izgubljena je i utakmica.
U trećem paru Sanković (519) osvaja još jedan igrački bod, dok demoralizirani Šimatović (478) gubi. Utakmica završava dosta teškim porazom “Elektre” 6:2 uz 189 čunjeva manjka. 

U 12. kolu “Elektrašima” u Koprivnicu dolazi KK “Zabok”, klub debitant, za kojeg igra i juniorska reprezentativka Hrvatske.

Vezano

Komentari su zatvoreni.