Punk rock veselica u Križevcima uz Overflow


Odsvirali su cijelu Hrvatsku s ponešto Slovenije i Austrije, bili u Češkoj, Srbiji, Njemačkoj i Makedoniji, obišli mnoštvo klubova, festivala i gradskih trgova, a nisu bili u susjednim Križevcima? Cijenjeni čitatelji, u Križevce nam po prvi puta dolazi kultni sastav Overflow koji će u subotu 17. svibnja napokon zasvirati u Klubu kulture. Ulaznica na ovaj koncert košta 30 kuna, a zabava počinje u 21 sat. Za DJ pultom je Johnny Cage s probranom listom punk rock hitova vaše mladosti i budućnosti.


Pioniri punk rock zvuka u Hrvata dolaze iz susjedne nam Koprivnice i Varaždina, a svoje prvo izdanje Through Department Store snimili su još daleke 1990. godine. Svirali su žestoko sljedećih deset godina, pa bili na pauzi jedno vrijeme i ponovo se vratili na scenu 2005. s novim albumom LIVE… at Parties.


Ovo je prava prilika da ulovite Overflow na djelu na lokalnom terenu, u pravom klupskom ambijentu namijenjenom za tristotinjak duša, na prvorazrednom razglasnom sustavu, u dobroćudnoj atmosferi lišenoj nabrijanih redara i opakih pogleda. Klub kulture vam nudi prvoklasni punk rock spektakl gdje publika pleše, pjeva i poga u veseloj atmosferi kojoj se stage divingu ponekad pridruže i klupski konobari.


Podrška Overflowu bit će poznata zagrebačko-labinska punk skupina Dolibasija koja nastavlja tradiciju kvalitetnih hrvatskih punk rock bendova te iza sebe ima zavidan broj svirki i fanova diljem Hrvatske. Publici će se predstaviti i mlade koprivničke nade Suho Grlo Nos čiji se spot za pjesmu Pony vrti i na HRT-ovoj emisiji Briljanteen.
Za kraj, Križevci.info dijeli jednu ulaznicu za subotnji koncert strpljivom čitatelju ove najave koji na redakcija@krizevci.info, uz osobne podatke, pošalje i naziv pjesme, a ujedno i prvog video-spota rečene skupine Overflow, koji se u prvoj polovici devedesetih zavrtio na MTV-u.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.