Uskoro Konfičeva 2. bubnjarska radionica u Bjelovaru

Nakon dvije sezone održavanja u Klubu kulture u Križevcima, bubnjarska radionica Josipa Konfica od prošle je sezone preselila i u Bjelovar, preciznije u Bjelovarski klub mladih – [bju:m]. Kroz dvije grupe, naprednu i početnu, polaznici će se susresti s raznim glazbenim stilovima i tehnikama na drum setu, a nakon završetka ciklusa bit će im omogućen zajednički završni nastup. Voditelj radionice je mladi perspektivni glazbenik iz Križevaca, student udaraljki na Muzičkoj akademiji u Zagrebu u klasi prof. Ivane Bilić i prof. Igora Lešnika. Prijave se primaju e-poštom do 21. listopada, a svi upiti na mobitel 0981393429.

Radionice će se održavati svake druge nedjelje u mjesecu (u poslijepodnevnim satima) u trajanju od dva sata. Ciklus počinje 25. listopada i traje do lipnja iduće godine. Mjesečna cijena za polaznike je 100 kuna, od kojih se očekuje velika ozbiljnost i redoviti dolazak, a dužni su si sami osigurati palice uz preporuku voditelja i gume za vježbanje ili drum set, dok ih ostali potrebni materijali čekaju u Klubu.

Konfic je sudjelovao na mnogim državnim natjecanjima u različitim kategorijama (solist, komorni ansambli, skladateljski rad) te međunarodnim udaraljkaškim festivalima u Austriji, Sloveniji, Poljskoj, Argentini, Urugvaju, Kini, Švedskoj, Francuskoj, Belgiji i Porto Ricu. Povremeni je član Simfonijskog orkestra HRT-a, surađivao je sa Zagrebačkim solistima te je član udaraljkaškog ansambla “biNg bang” s kojim je nagrađen posebnom Rektorovom nagradom, a svira i u udaraljkaškom kvartetu “BOOMerang”.

Konfic radi kao honorarni djelatnik u glazbenoj školi Alberta Štrige u Križevcima kao nastavnik udaraljki te voditelj drum set radionica u Križevcima i Bjelovaru. Povremeni je član gradskog tamburaškog orkestra “Sveti Marko Križevčanin” i Gradskog puhačkog orkestra Križevci (2002. i 2004. osvojene zlatne plakete na državnim natjecanjima). Surađuje sa estradnim umjetnicima, među kojima su Kopito, Žanamari Lalić i Sarah Zanella. Daljnje djelovanje i promocija ove radionice odvijat će se u suradnji s klubovima i udrugama mladih te glazbenim umjetnicima na državnoj, ali i na međunarodnoj razini.

Vezano

Komentari su zatvoreni.