Raspored bibliokombija za ovu i narednu godinu

Iz Gradske knjižnice “Franjo Marković” objavljuju novi raspored vožnje križevačkog bibliokombija kojim će se obilaziti gradska naselja te brdsko-planinska sela i zaselci Kalničkog prigorja. Prema utvrđenom rasporedu bibliobus staje na određenom stajalištu blizu osnovnih i područnih škola barem dvaput mjesečno, dok na nekima, poput Treme, Majurca i Križevačke Poljane, i dvaput tjedno zbog dvosmjenskog rada škola.
– Općina Gornja Rijeka osnovala je tijekom 2007. samostalnu općinsku knjižnicu “Sidonija Rubido Erdödy” i za sada nema potrebe za bibliobusnom službom, istaknula je ravnateljica križevačke knjižnice Marjana Janeš-Žulj.

Za godišnju članarinu od 30 kuna jednom iskaznicom korisnika bibliobusa lektiru, beletristiku, slikovnice te DVD-ove i VHS-ove mogu posuđivati svi članovi obitelji ili domaćinstva, a odjednom mogu posuditi do pet knjiga na rok od četiri tjedna.
– Po ovom rasporedu bibliobus će voziti i tijekom cijele sljedeće godine, najavio je Igor Kuzmić, mladi knjižničar i vozač bibliobusa kojim će obići ukupno 21 stajalište u okolici grada te okolnim općinama Sv. Ivan Žabno, Sv. Petar Orehovec i Kalnik. Za dodatne informacije korisnici se mogu obratiti na broj mobitela 091/1720-987.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.