Žena poginula pod traktorom kojim je upravljao njezin suprug

Đurđa Adamić (49) iz potkalničkog sela Pofuki poginula je popodne na cesti nedaleko od svoga sela pod prevrnutim traktorom s prikolicom punom drva, kojim je upravljao njezin suprug Slavko (66).

On je teško ozlijeđen zajedno s još trojicom sumještana, Stjepanom Posavcem te ocem i sinom Matom i Kristijanom Grgićem, koji su se vozili na prikolici s ispiljenim drvima.

Do nesreće je došlo kad je vozač na nizbrdici ceste iz smjera Kolarca pred zavojem izgubio nadzor nad traktorom koji je pod teretom prikolice s ceste sletio u obližnje dvorište, gdje je udario u drvenu gospodarsku zgradu i pritom se prevrnuo.

Mato i Kristijan uspjeli su iskočiti s prikolice i time se spasili, iako su pritom ozlijeđeni. Svu je četvoricu Hitna medicinska pomoć iz Križevaca prevezla u Opću bolnicu u Koprivnici.

To je u posljednjih tjedan dana druga tragična nesreća zbog prevrtanja traktora.

Očevid je obavio Miloš Lojen, istražni sudac Županijskoga suda u Koprivnici. Prema izjavama mještana Pofuka, na mjestu gdje se dogodila jučerašnja nesreća bilo je i prije slijetanja vozila s opasnog dijela ceste pa smatraju da je potrebno postaviti znakove upozorenja i zaštitnu ogradu pred obližnjim dvorištima.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.