Fiat izgorio nakon slijetanja – vozač teško ozlijeđen

Mladi je Križevčanin zbog neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad vozilom nakon čega je sletio izvan kolnika

SVETA HELENA/KRIŽEVCI – Na županijskoj cesti između Svete Helene i Križevaca, u nedjelju se oko 23,30 sati dogodila teška prometna nesreća u kojoj je život zamalo izgubio 19-godišnji M.K. iz Križevaca.

Mladi je Križevčanin upravljajući fiat unom križevačkih registracijskih oznaka iz smjera Svete Helene zbog neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad vozilom nakon čega je sletio izvan kolnika. Tijekom slijetanja automobil se nekoliko puta prevrnuo u polju kukuruza pri čemu se oštetila izolacija motora na kojoj je došlo do iskrenja i samozapaljenja. U slijetanju je 19-godišnji vozač teško ozlijeđen. Prvu pomoć pružili su mu vozači slučajno naišli na mjesto nesreće koji su odmah pozvali Hitnu pomoć i vatrogasce. Teško ozlijeđeni vozač vozilom Hitne pomoći križevačkog Doma zdravlja prevezen je u koprivničku Opću bolnicu, gdje je zadržan na liječenju.

Vatrogasci križevačke Javne vatrogasne postrojbe ubrzo su stigli na opožareno mjesto nesreće. Vatru koja je izbila iz motora vrlo su brzo stavili pod nadzor i ugasili. Policijski službenici PP Križevci nakon nesreće obavili su očevid nakon kojeg su prekršajno prijavili 19-godišnjaka koji je nesretni događaj skrivio i sâm stradao u njemu. Automobil je u potpunosti uništen.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.