Išao po gradonačelnika 300 km da ga preveze na skup HSS-a

Križevački gradonačelnik Branko Hrg (HSS) nije se prošle subote s gradskim vijećnicima vratio s izleta u Novigradu kod Zadra, jer je po njega čak iz Križevaca gradskim autom “potegao” vozač Pero Rađenović, kako bi ga prevezao do Zagreba na sjednicu Predsjedništva HSS-a.


Čin korištenja službenog vozila u stranačke, političke svrhe, zasmetao je oporbenim vijećnicima SDP-a, koji su prekjučer od Hrga tražili očitovanje o načinu korištenja gradske “opel vectre”, te o tome je li vozač dobio plaćeno za subotnju uslugu do Jadrana i tko će platiti troškove vožnje za stranku.

– Gradonačelnik i vozač ne dobivaju dnevnice kad se radi o kratkim putovanjima, a pravilnik o korištenju vozila može se dobiti – odgovorio je Hrg SDP-ovcima, koji se s time nisu mirili, zatraživši objašnjenje je li put od Križevaca preko Novigrada do Zagreba platio HSS ili Grad. Iako ga je i predsjednik GV-a Roko Bašić (HDZ) pitao želi li dati dodatni odgovor, Hrg to nije učinio. Službena je “vectra” u posjedu Grada Križevaca nekoliko godina.
20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.