Najmlađi Radnikovci srebrni na turniru u Molvama

U Molvama je jutros održan 1. košarkaški turnir mladih nada “Molve 2009” gdje je među igračima iz četiri kluba Koprivničko-križevačke županije godine rođenja 1998. i mlađi prvo mjesto osvojio domaći KK Bistra, pobijedivši u dramatičnom finalu KK Radnik iz Križevaca rezultatom 36:33. U utakmici za treće mjesto uvjerljivo je bolja bila ekipa KK Mladost iz Đurđevca nad KK Podravski list iz Koprivnice.

U redovima Radnika za pobjedu je nedostojalo malo iskustva i sreće, a također, prema izjavi trenera Saše Šikića, i standardno dobar K. Nemec koji je izostao s turnira zbog prvenstva Hrvatske, na kojem je igrao za košarkaše Bjelovara i na kraju osvojio odlično 7. mjesto. U finalnoj utakmici za KK Radnik su igrali i postigli koševe: Štefun, Rešetar J., Biondić F. 4, Vragović M. 7, Tomas L. 12, Anđelić P., Anđelić J. 2, Štefun D. 8. Trener: Saša Šikić.

Prvu utakmicu susreta odigrali su košarkaši KK Bistra i KK Mladost, gdje su domaćini pobijedili pedesetak koševa razlike. Drugu utakmicu su igrale ekipe KK Podravski list i KK Radnik u kojoj je Radnik slavio rezultatom 34:10. Za KK Radnik su igrali i postigli koševe: Štefun, Rešetar J., Biondić F. 10, Vragović M. 8, Tomas L. 14, Anđelić P., Anđelić J. 2, Štefun D.

Namjera ovog turnira bila je dati priliku i najmlađim igračima županijskih klubova koji nisu imali puno prilike igrati u sezoni za 1997. godište, a odlično organizirani prvijenac, za što sve pohvale idu domaćinu KK Bistra, najbolji je pokazatelj da ovaj događaj treba prerasti u tradiciju.

Vezano

Komentari su zatvoreni.