‘Elektraši’ ostali kratkih rukava

Premda bi neki rekli kako nije sramota izgubiti od ekipe koja se nalazi na drugom mjestu ljestvice, ovaj poraz ipak ima svoju uvertiru. Od pobjede nad KK “Dubravčan” u 21. kolu, Križevčani nisu održali niti jedan trening. Poznato je kako su zbog loše financijske situacije osuđeni na samo jedan trening tjedno, što niti izbliza nije dovoljno, a onda se još dogodi da baš u tom terminu KK “Graničar” odluči odigrati svoju zaostalu utakmicu. “Normalno” da ih nitko iz vodstva “Graničara” nije smatrao potrebnim čak niti obavijestiti o okupaciji termina treninga, a kamoli im ponuditi neku alternativu.

 

 

Mogli bismo zaključiti: “tko nam je kriv kaj smo domaćini na tuđoj kuglani”. Strasti se još nisu smirile a došla je utakmica protiv KK “Željezničar” iz Čakovca. U najgorem mogućem trenutku po “elektraše”. Čak i 100% spremni, protiv te mlade, “nabrušene” ekipe imali bi velikih problema. Ovako i nisu imali neke šanse. Ovim rečenicama niti malo ne želimo umanjiti pobjedu Čakovčana. Oni su došli i fer i korektno odradili svoj zadatak. Uzeli su sve što su im naši kuglači sami pružili, jer kad u ekipi svi igrači podbace barem za 20 čunjeva, samo slabi protivnici to ne bi iskoristili. Čakovčani, za koje igra i juniorski reprezentativac Hrvatske, to niti izbliza nisu bili.

Mala utjeha u porazu od 7:1 na “domaćem” terenu je da su svi igrači gubili na 2:2 u setovima i za svega “par drva”, ukupno 57 čunjeva minusa. Ovaj poraz križevački kuglači će probati iskoristiti kao poticaj za sljedeću utakmicu, jer ovoliko lošu partiju ne mogu dva puta pružiti.

Pojedinačni rezultati: Miroslav Tkalec 526; Željko Horvat 533; Ivan Šimatović 516; Marijan Kirin 524; Tomislav Sanković 536; Zlatko Kadović 538. U kolektivnom sivilu “Elektre”, najkorisniji igrač bio je Zlatko Kadović.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.