Održana redovna godišnja skupština DVD-a Lemeš Križevački

U prepunom vatrogasnom domu, Dobrovoljno vatrogasno društvo Lemeš Križevački održalo je u subotu, 2. ožujka svoju redovnu godišnju skupštinu. Na skupštinu je podneseno izvješće o radu za 2018. godinu te plan rada za 2019. godinu koji su jednoglasno usvojeni.

Čestitke na uspješnom radu uputili su predstavnici brojnih prijateljskih dobrovoljnih vatrogasnih društava, tajnik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Miroslav Petračija, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Ivan Mužić koji je pohvalio inicijativu zamjenika gradonačelnika Marija Martinčevića, ujedno i člana DVD-a Lemeš Križevački, da se križevački vatrogasci okupe i pomognu vatrogascu Frani Luciću.

Rad DVD-a pohvalio je i predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca Marko Katanović napomenuvši kako „grad nisu ceste, fasade i parkovi, gradonačelnik, zamjenici, vijećnici, grad su ljudi koji ovdje žive i koji stvaraju novu budućnost. Vidim Križevce kao mali europski grad i koji se natječe s gradovima koji su razvijeniji. Tražimo i vašu pomoć, a Lemeš je primjer zajedništva i rezultata.“

Ispred Grada Križevaca čestitke na uspješnom radu uputio je zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško i pri tome poželio puno uspjeha u radu i dalje. Skupštini su prisustvovale i pročelnica Upravnog odjela za pravne i opće poslove Sandra Sokolić Vuketić te vijećnica Gradskog vijeća Grada Križevaca Sanela Stručić.

Vezano

Komentari su zatvoreni.