Djevojčice i dječaci ‘Modeca’ prvaci županije u atletici

Jučer je na gradskom stadionu u Križevcima održano županijsko natjecanje u atletici u konkurenciji učenika i učenica iz pet osnovnih škola s područja Koprivničko-križevačke županije. Na poluzavršnicu državnog natjecanja plasirale su se po dvije najbolje momčadi. Kod dječaka to su OŠ Ljudevita Modeca iz Križevaca te OŠ Braće Radić iz Koprivnice, a kod djevojčica OŠ Ljudevita Modeca i OŠ Vladimir Nazor, obje iz Križevaca.

Po disciplinama su postignuti sljedeći rezultati: na 100m kod dječaka pobijedio je Dominik Sačarić iz OŠ Lj. Modeca, a kod djevojčica Mihaela Nemčić iz OŠ V. Nazor. Na 300m kod dječaka je pobijedio Hrvoje Novosel iz OŠ Lj. Modeca, a kod djevojčica Maja Brestak iz OŠ Grgur Karlovčan. Na 600m kod djevojčica je pobijedila Lucija Marković iz OŠ Lj. Modeca, a kod dječaka na 1000m Ivan Car iz OŠ Kalnik. U skoku uvis pobijedio je Domagoj Bogdan iz OŠ Lj. Modeca, a kod djevojčica najviše je skočila Lana Dušak iz OŠ V. Nazor. U skoku udalj najdalje je skočio Rudolf Kralj iz OŠ Kalnik, a kod djevojčica Ida Šimunčić iz OŠ Lj. Modeca. Kuglu je najdalje bacio Filip Kupec iz OŠ B. Radić, a kod djevojčica Valentina Piškor iz OŠ Koprivnički Bregi.

Ukupan poredak kod dječaka: 1. OŠ Lj. Modeca, 2. OŠ Braće Radić, 3. OŠ Grgur Karlovčan iz Đurđevca, 4. OŠ Kalnik, 5. OŠ Koprivnički Bregi. Kod djevojčica je ukupan poredak sljedeći: 1. OŠ Ljudevita Modeca, 2. OŠ Vladimir Nazor, 3. OŠ Grgur Karlovčan, 4. OŠ Braća Radić, OŠ Koprivnički Bregi.

Vezano

Komentari su zatvoreni.