Rukometaši ‘Borova’ prejaki za Križevčane

Još jedno gostovanje i nažalost još jedno razočaranje za rukometaše RK “KTC”. Zasad ipak ispada da su Križevčani domaćinska ekipa i da ne znaju u gostima pokazati niti približno igre od one koju prikazuju igrajući kod kuće. Jer da su u Vukovaru prikazali samo pola od domaće igre sigurno bi iz toga grada otišli s kojim bodom u džepu. Prvo poluvrijeme pokazalo je sasvim solidnu igru i jedne i druge momčadi s laganom gol prednosti domaćina.

Iz igre ekipe “KTC”-a dalo se iščitati da igrači mogu još dosta podići razinu igre i da bi u drugom dijelu oni trebali biti jača ekipa. Jedino je bilo vidljivo da golmani nisu znali što trebaju raditi, a to pokazuje i statistika, do 40. minute igre sakupili su 4 obrane, no i s takvom statistikom prvo poluvrijeme je završeno sa samo 3 gola zaostatka. Jedva dočekano drugo poluvrijeme, nažalost, umjesto pomaka donijelo je pravi sportski debakl.

Nitko od križevačkih igrača nije uspio spojiti dva dodavanja u napadu, šut je bio bez kontrole a obrana se svela na statiranje, a ne na obranu tako da domaćin lagano bez nekog opterećenja odlazi čak na 13 golova prednosti. Punih 20 minuta događa se neobjašnjiv raspad igre rukometaša iz Križevaca. Posljednjih 10 minuta uspijevaju malo posložiti obranu te biti odlučniji u napadu. Pritom rezultat smanjuju na koliko-toliko podnošljiv zaostatak od 9 golova(35:26) a u tom razdoblju su i golmani zabilježili 5 obrana. Poslije utakmice i cijelim putem kući razočaranje kod igrača je bilo ogromno, niti poslije duge rasprave nisu uspjeli dokučiti što im se to i zašto dogodilo.
Normalno da ovo nije nešto prestrašno od čega bismo trebali raditi paniku, već naprotiv to bi križevačkim rukometašima trebao biti poticaj da se ovakvo poluvrijeme više ne ponovi, tj. da zbiju redove i izvuku pouku za dalje. Nakon 15. kola RK “KTC” se nalazi na 7. mjestu s 14 bodova.

15. kolo II HRL sjevee
RK “BOROVO” : RK “KTC” 35:26 (17:14)
Za “KTC” su igrali i postigli pogotke: Trajkovski 8, R. Predojević 6, K. Hunjak 3, Kraljić 3, Pavliček 2, Čorda 2, Kamenar 2, M. Hunjak, Iv. Augustinčić, Ig. Augustinčić, Petrač, Šporer, Benković 4 obrane, Višnjević 5 obrana.
Trener: Dragutin Miklečić
20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.