Pozdrav svijetu!

Hello World na C64

Otprilike u vrijeme nastajanja portala križevci.info zaključeno je da će dizajn biti fleksibilan, tj. mijenjati će se kroz vrijeme i prilagođavati potrebama. No, ono na što autori nisu računali jest vlastita lijenost zbog koje je, nakon što su najveće rupe pokrpane, dizajn manje-više ostao nepromijenjen ako ne računamo incident “Hrvatski proizvod” te”kartonska pozadina”. Put je započet sredinom 2007. godine kada se prionulo redizajnu no koji je nakon desetak iteracija odbačen kao previše kompleksan, da niti ne spominjemo druge epitete koje je poprimio, ni kriv ni dužan.

Novi proizvod

Promjene koje smo unijeli su orijentacija prema sadržaju pa će tako (nadamo se) cjelokupni sadržaj biti vidljiviji i ugodniji za konzumiranje, mada će isprva posve sigurno biti potrebna određena doza privikavanja. Tako će npr. kod svakog sadržaja biti jasno naznačeno kojoj cjelini ili grupi pripada. Novost koja će sigurno više utjecati na korištenje je posve drugi forum. Neke stvari sa “starog” nedostaju ili nisu tamo gdje su bile, no postoji dosta novih i korisnih stvari koje bi se mogle pokazati korisne.

Nije gotovo

Kako bi izbjegli opću histeriju, pljuvanje (kojeg očekujemo neizmjerno mnogo, kupili smo nove kišobrane!) i sve što nas je snašlo kad smo pokrenuli portal prije te četiri davne godine, moramo napomenuti da je ovo što vidite samo početak te se planiraju promjene, dorade i poboljšanja od kojih su neka već skoro pa gotova, no ne dovoljno u ovom trenutku. Promjena koja u prvoj iteraciji ipak nije došla na red su neprežaljeni komentari (tj. povezivanje komentara sa sadržajem koji komentiraju), ovo je prva stvar na podužoj TODO listi.

Iako smo cijelu platformu rigorozno testirali, posve smo sigurni da ćete pronaći zamjerke, greške i greškice za koje vas molimo da ih probate smireno i staloženo iznijeti na temi Križevci.info 2.0 – prijava grešaka i želja koju smo posebno za vas otvorili na novom forumu (ukoliko na čelu možete napipati nabreklu žilu od šoka zbog ovakove promjene, pričekajte još nekoliko minuta prije nego išta pošaljete u temu)

Hvala. Uprava.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.