Uz pomoć Križevčana Vrbovec do pobjede

Nakon nekoliko sjajnih igara i pobjeda košarkaši “Radnika” jučer, nažalost, nisu bili na razini koju pokazuju u proljetnom dijelu sezone. U želji da se što bolje predstave pred domaćom publikom te bivšim suigračima Jerichom, Svobodom i Hrandekom, a sada igračima “KK “Petar Zrinski” iz Vrbovca, “radnikovci” su naprosto izgorjeli. Vrbovčani su od početka dali do znanja da su kod nas došli po bodove. Atraktivnom igrom, preciznim dalekometnim šutom te uz pomoć indisponiranog domaćina pobjeda je bila uvjerljiva.

“Radnikovci” su koliko toliko parirali u skoku te su uspijevali spriječiti brze kontre, ali vanjska linija nije mogla zadržati Fašaića, Svobodu, Hrandeka i Zadravca koji su uz Jerichu i Krajinovića koš pošteno napunili.
U atraktivnoj igri najefikasnije ekipe lige odskakao je Hrandek zakucavanjem iza leđa, Svoboda i Zadravec preciznim šutom te Fašaić brojnim asistencijama.
Visoka linija Križevčana – Erak, Prstec i posebice križevački Shaq Beljo i jučer je dobro igrala, ali za pobjedu to nije bilo dovoljno. Izostao je doprinos Čuseka, Matoića i Maksića koji jučer nije dao niti jedan koš. U obje ekipe priliku su dobili svi igrači, no svoje minute najbolje je iskoristio najmlađi i najsitniji Dominik Nervo koji je igrao poput rutinera dok mu je publika nekoliko puta skandirala.
Bez prilike umalo je ostao gostujući igrač Omazić jer se u trenutku kada ga je trener Balanović namjeravao uvesti u igru ovaj nije nalazio na klupi. No, nije Omazić pobjegao s utakmice već je ostao zaključan u svlačionici još od poluvremena. Spašen je brzom intervencijom i odmah istrčao na teren.
Za “Radnik” su igrali i koševe postigli Čusek 17, Prstec 2, Erak 5, Nervo 2, Martinčić 1, Beljo M.12, Maksić, Beljo J.2, Matoić 13, Kirin, Radoš 2, Samardžija T.2, dok su Križevčani Jericha 12, Hrandek 12 i Svoboda 19 igrali za “P. Zrinski”.
“Radnik” – “P. Zrinski” 58:87, rezultat po četvrtinama: (14:24, 9:22, 18:21, 17:20).
20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.