Peti pozitivni ‘Kulturni šok’ za Križevce!


Križevce, prigorski gradić podno Kalnika, kroz manje od tjedan dana pogodit će – Culture Shock Festival, peto izdanje međunarodnog kulturno-obrazovnog festivala koji se održava u reprezentativnom Klubu kulture i drugim lokacijama u gradu! Festival počinje u četvrtak 26. veljače, a završava u četvrtak 2. travnja 2009. i u tom razdoblju će križevačkoj publici te gostima grada ponuditi tridesetak kulturno-umjetničkih, popularno-znanstvenih i društveno-zabavnih događaja, od koncerata, izložbi, predstava i tribina do projekcija, slušaonica, performansa i radionica.


Prije samog početka uzbudljivog mjeseca kulturnog šokiranja, direkcija Culture Shock Festivala saziva i poziva na tiskovnu konferenciju u ponedjeljak 23. veljače 2009. u Klub kulture na Mažuranićevom trgu 1, s početkom u 19 sati. Tom prilikom medijima i javnosti bit će predstavljen detaljniji program mjesečnog šok-festa jedinstvenog na ovim prostorima. Organizatori festivala, križevačke udruge K.V.A.R.K. i P.O.I.N.T. ponosno predstavljaju "petogodišnjaka" koji je proteklih godina narastao i puno naučio, ali i puno znanja i zabave pružio stotinama i stotinama zadovoljnih posjetitelja.

Već prvi produljeni vikend očekuju nas raznovrsna festivalska događanja. U četvrtak 26. veljače program otvara intrigantna tribina karizmatičnog Tomislava Budaka, pod nazivom "Čovjek kao multidimenzionalno biće", dok petak donosi hvaljenu kazališnu predstavu "E, moj sokole" s legendarnim Duškom Valentićem, uz kasniji koncert križevačkog mladog tamburaškog sastava Debitanti. Subota 28. veljače je rezervirana za intrigantno-intimnu foto-izložbu "Fragmenti" akademske umjetnice Željke Gradski-Galić, dok će glazbeni ugođaj subotnje festivalske groznice upotpuniti mladi DJ Zoki Vrabec. Detaljan program festivala bit će objavljen i na webu www.c-shock.org odmah nakon tiskovne konferencije u ponedjeljak. Prije svega, već ove subote promotivni koncert festivala održat će (Ne)normalni Balašević Tribute Bend iz Novog Sada. Dobrodošli na 5. Culture Shock Festival!

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.