Ramones ponovo u Križevcima – ovaj put kao Real Tribute

Klub kulture Križevci poziva u subotu 24. siječnja 2009. na koncertni performans uživo sastava "Ramones Real Tribute", benda će vas stilom pjevanja i sviranja vratiti u najbolje dane Ramonesa obuhvaćajući kompletnu karijeru jednog od najboljih rock’n’roll bendova svih vremena počevši od 1974. do 1996. godine.
Nova postava Ramonesa kojoj je zadaća i dalje vjerno interpretirati koncept originalne newyorške punk rock skupine, sastavljena od člana križevačke verzije Saše Huzjaka i trojice mladih Zagrepčana koji su pravi klonovi CJ-a, Markya i Johnnya Ramonea. Ako ste donedavno uživali u „križevačkom“ izdanju legendarnih punkera, dođite vidjeti i ovu skupinu koja je odnedavno primljena u organizaciju „Real Tribute“ iz Novog Sada koju čine samo najvjerniji cover tribute bendovi sa područja bivše Jugoslavije. Navucite kožnu jaknu i rasplešite se uz vječito dobre hitove Ramonesa.
Dvoje najbržih čitatelja koji ba redakcija@krizevci.info točno odgovore na zadatak "Nabrojite samo imena posljednje križevačke postave sastava The Ramones!" bit će nagrađeni po jednim besplatnim ulazom na subotnji koncert. DJ-zagrijavanje Johnnyja Cagea počinje već od 21 sat, a cijena ulaznice je 20 kuna.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.