Skidaju rukavice, a još nemaju ‘igrača’ za Grad

Skidamo rukavice i počinjemo ozbiljno razgovarati s političkim suparnicima među kojima je i HSS, sadašnji koalicijski partner u županiji, a računamo na pobjedu u županiji, Đurđevcu, Koprivnici i još najmanje pet općina. Poručio je to sinoć predsjednik županijskog SDP-a Stjepan Henezi s izvještajne i tematske konvencije gradske organizacije u Križevcima.

Na njoj su se prvi put obratili javnosti kandidat za župana prof. psihologije Darko Ledinski, ravnatelj Doma za starije osobe u Koprivnici, te kandidatkinja za dožupanicu dr. agronomskih znanosti Marija Vukobratović s Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima. Ona je zasad i jedini poznati kandidat križevačke gradske organizacije SDP, jer tek za dva tjedna znat će se kandidati za gradske i županijske dužnosnike i vijećnike, najavio je predsjednik Ivan Knok.

Do tada se dogovaraju imena kandidata i moguća gradska koalicija s HNS-om iako prevladava mišljenje da križevački SDP na predstojećim lokalnim izborima nastupi samostalno s obzirom i na to da je čelnik gradskih narodnjaka nekadašnji predsjednik županijskoga SDP-a. Puna predizborna kampanja SDP-a u Koprivničko-križevačkoj županiji započinje ove subote konvencijom županijske organizacije u Koprivnici na kojoj će biti i predsjednik SDP-a Zoran Milanović.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.