Kreću izbori za osobu i događaj 2008. u Križevcima

Kako već tradicija i dobri običaji nalažu, kraj godine prilika je za rezimiranje učinjenog, izjavljenog i upriličenog, pregled više i manje značajnih postignuća osoba i događaja koji su obilježili godinu na izmaku. U 2008. godini za naš grad i njegove pojedinke i pojedince čulo se puno dalje od desetak kilometara dosega granica Križevaca, a svi vi, ma koliko kilometara bili udaljeni od Križevaca, od danas možete reći koju ste osobu i koje zbivanje najviše upamtili u proteklih 356 dana. Jedini križevački internetski medij, nezavisni portal Križevci.info pruža vam priliku glasovati za osobu i događaj 2008. godine, izbori kojima će biti proglašeni Osoba.info i Događaj.info kreću!

Ovo su već četvrti online izbori za najupečatljivijeg čovjeka i događaj koji su, prema mišljenju posjetitelja portala Križevci.info, kojih mjesečno preko četrdeset tisuća čita sadržaje na ovom internetskom odredištu, ove godine pronijeli ime grada, bilo po dobrom, bilo po lošem. Za razliku od proteklih internetskih izjašnjavanja čitatelja, kad su među predloženim imenima i pojavama bila i ona iz politike i sfere lokalne vlasti, popis za prijestupnu godinu obiluje imenima naših sugrađana koji su nastojali podići kvalitetu života u gradu, ukazivali na nepravde ili bili njihovim žrtvama te onih s čijim se nevoljama solidariziralo pučanstvo gradića pod Kalnikom. Tako bješe i s događajima čiji je značaj u dugoročnijim posljedicama na vizure i perspektivu grada kao i u upotpunjavanju ili pak upropaštavanju kvalitativne razine urbaniteta Križevaca. Ionako ćete se 2009. godine naslušati imena političara i onih koji bi to željeli biti kao i njihovih najava događaja za koje bi oni željeli biti zaslužni.

Kako ima određene simbolike u broju 12, koji prema nekim tumačenjima posjeduje iznimnu snagu, tako su se i članovi redakcije portala snažno odlučili da popis prijedloga za izbor Osobe.info i Događaja.info nosi 12 jedinica. Vi ćete, čitateljice i čitatelji, od 22. dana 12. mjeseca u anketama na naslovnici ovog portala moći dati po jedan klik za osobu i događaj koji je, prema vašem samostalnom mišljenju i slobodi odlučivanja, ostavio pečat u godini kad je pojam “krize” počeo parati vaše uši, a prema pesimistima će u nadolazećoj 2009. godini parati i vaše džepove. Svoj klik možete “ostaviti” sve do 5. siječnja 2009. u 15:59h, kad će glasovanje biti završeno, a tijekom blagdana Sveta Tri Kralja objavljeni i analizirani rezultati.

Osoba.info 2008. godine – nominacije:

Događaj.info 2008. godine – nominacije:

Vezano

Komentari su zatvoreni.