Osnovci iz ‘Nazora’ prvi, a osnovke druge u košarci u regiji


Jučer su u sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca u Križevcima održana regionalna natjecanja učenika i učenica osnovnih škola u košarci. U svakoj kategoriji sudjelovalo je po četiri škole iz regije, a prve dvije ekipe su se plasirale na županijska natjecanja koja će se iduće srijede održati u Đurđevcu. Kod dječaka to su prvoplasirana OŠ Vladimir Nazor s nastavnikom Sašom Šikićem i drugoplasirana OŠ Ljudevita Modeca s nastavnikom Darijom Sokačem. Kod djevojčica prva je OŠ Sokolovac s nastavnikom Sašom Korkutom, a druga OŠ Vladimir Nazor s nastavnicom Ksenijom Kranjčec.


Kod dječaka je treće mjesto osvojila OŠ Kalnik uz vodstvo nastavnika Šikića, a četvrti su bili OŠ Rasinja i nastavnik Marko Jović. Kod djevojčica je treće mjesto osvojila OŠ Ljudevita Modeca s nastavnicom Darinkom Šimunčić, a četvrte su učenice OŠ Rasinja s nasavnikom Jovićem. Unatoč manjem  broju prijavljenih škola nije nedostojalo uzbuđenja, radosti i međusobnog druženja izmedu učenika. Najbolji strijelac na tom natjecanju bio je Jura Smojver iz Modeca, dok je kao najbolji igrač nagrađen Tomislav Prstec iz Nazora.


U susretima kod dječaka rezultati su bili sljedeći: OŠ V. Nazor – OŠ Lj. Modeca 35:23, OŠ Kalnik – OŠ 17:4, OŠ Nazor – OŠ Rasinja 60:6, OŠ Kalnik – OŠ Lj. Modec 41:15, OŠ Kalnik – OŠ V. Nazor 9:43, OŠ Rasinja – OŠ Lj. Modeca 10:60.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.