S 15 kuna do novog automobila

Do danas u podne blizu 900 posjetitelja već je kupilo ulaznice po 15 kuna za pristup prostorima 206 izlagača u tri hangara na 11. obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima. Većina ih je, osim sadržajima, ipak privučena nagradnom igrom. Ulaznica je zapravo bon za igru u kojoj je glavna premija – automobil. Do zgoditka je put, dakle, prilično jednostavan – ulaznica se najprije kupi na porti vojarne.

Drugi je korak da na ulaznici, označenoj brojevima, upišete svoje osobne podatke – ime i prezime, adresu i kontakt-broj, mobitela ili telefona, za na to predviđenom mjestu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri djelić ulaznice s upisanim podacima nužno je tada ubaciti u nagradni bubanj, lociran u hali A, na štandu organizatora Sajma i priređivača nagradne igre, Križevačkog poduzetničkog centra.

Nakon što je ta dužnost odrađena i posjet događajima na Sajmu okončan, ostaje tek pričekati sutrašnje izvlačenje nagrada, koje počinje u 16 sati. Ukupan nagradni fond iznosi 100.000 kuna. Ako Vaš listić, odnosno njegov serijski broj, bude izvučen kao posljednji, tj. onaj koji donosi glavnu nagradu, auto vrijedan 76.000 kuna, direktor Sajma Darko Masnec na broj mobitela ili telefona uputit će Vam poziv. Sve što je u tom trenu poželjno je da se pojavite u hali C (ako već niste tamo uživo), i preuzmete ključeve svoga renaulta twingo.

Vezano

Komentari su zatvoreni.