Lagana pobjeda KTC-a protiv debitanta, Ivan Katavić zabio prvi gol u 2. ligi

Nakon što su u prošlom kolu u Požegi ostvarili prvu pobjedu u ovoj sezoni, rukometaši križevačkoga KTC-a su se mirnije spremali za utakmicu protiv novajlije u 2. ligi, ekipe iz Grubišnoga Polja. Susret se nije nimalo shvatio olako jer i jedni i drugi su u prva tri kola imali po jednu pobjedu i dva poraza. Križevčani su se nadali da bi i s prvom pobjedom kod kuće mogli ponovo ozbiljno konkurirati za gornji dio ljestvice.

Sam početak utakmice je donio bolju igru gostiju koji u 8. minuti imaju 4:2 i tada se vidjelo da će biti iznimno zanimljiva utakmica. Takav ishod ipak natjerao je Križevčane da počnu malo ozbiljnije i angažiranije igrati pa u sljedećih 12 minuta zabijaju 8 golova i dobivaju samo 2, tako da je u 20. minuti KTC vodio 10:6. I to je, ustvari, kao što smo kasnije vidjeli, bilo sve dramatično što se na parketu događalo. Do poluvremena nastavlja se dominacija domačina u svim fazama igre i na poluvrijeme se odlazi s visokih 17:10.

Drugo poluvrijeme su se gosti poprilično trudili i pokušavali barem smanjiti razliku, što im je povremeno i uspijevalo, dok je domaćin igrao taman toliko koliko je trebalo. Vidjelo se da su rukometaši KTC-a u ovom trenutku kompletnija momčad, a da je trebalo mogli su još i podići razinu igre.

Lagana pobjeda KTC-a, s tim da su zadnjih 4-5 minuta dobili priliku zaigrati i gotovo svi igrači sa klupe. Tu je priliku iskoristio pivot Ivan Katavić zabivši svoj gol prvijenac u drugoj ligi, uz burno odobravanje svih na tribinama ali i igrača. KTC sljedeće kolo ide na gostovanje u Đurđenovac gdje se očekuje iznimno ozbiljna utakmica i gdje je rezultatski sve moguće.

 
RK KTC: RK ILOVA 34 : 28 (17:10)

 Za KTC su igrali i postigli pogotke: Neven Predojević 9, Kavran 7, Krunoslav Hunjak 6, Šignjar 4, Robert Marković 4, R. Predojević2, Kraljić 1, Katavić 1, Z. Marković, Kemenović, M. Hunjak, Kamenar, Augustinčić, Bogdan (2 obrane, Bošković (10 obrana). Trener: Dragutin Miklečić

 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.