U petak koncertna promocija sljedećeg Skaville Festivala


Klub kulture Križevci poziva na promotivni koncert nadolazećeg Skaville Festivala 2009. godine! Ovog petka, 7. studenog 2008. vrata Kluba kulture otvaraju se u 21 sat, a u 22 sata počinje koncert talijanske patchanka/combat ska/punk senzacije Talco. Atmosferu će zagrijati irish punk folk bend Paddy’s Allstars, dok u svim vremenskim rupama razglas prže Sidjo & The Skaville Maniacs, ubojita kombinacija ska i punk hitova. Upad u pretprodaji košta 30 kuna, na dan koncerta i na upadu 40 kuna.

Talco je konačno u Hrvatskoj gdje će uveseliti poveći broj svojih obožavatelja klupskim nastupima. Iza sebe ima tri albuma izdana i distribuirana od KOB Recordsa i Mad Butcher Recordsa, poznatih europskih labela, a svirali su sa bendovima poput Modene City Ramblersa, Los Fastidiosa, Bande Bassotti, Obrint Pasa i mnogim drugima uzorima i prijateljima.


Talco je strogo antifašistički i antirasistički ska-punk bend koji vjeruje u neovisnost glazbe čije poruke govore protiv svih oblika diskriminacije. Predstavljaju novi album Mazel Tov koji je apsolutni hit u Njemačkoj gdje postoji velika baza njihovih fanova i gdje su svi koncerti odreda rasprodani, a očekujte pravi ska-punk spektakl i u Križevcima, nabrijane trube, brze ritmove, znoj u zraku, djevojke na ramenima, ska maniju na podiju.

 
Paddy’s Allstars su u procesu snimanja svog prvog izdanja, a vrijeme krate svirkama uveseljavajući publiku koja pije pivo i voli punk na piratski način. Pretprodaju karata za Zagreb pokriva Dirty Old Shop u Tratinskoj 33, za sve izvan Zagreba putem e-maila, a za Križevčane izravno u Klubu kulture na Mažuranićevom trgu 1. Medijski pokrovitelj je www.krizevci.info.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.