Košarkaši ‘Križevaca’ u prvu sezonu uvjerljivom pobjedom


KK "Cestica 2000" – KK "Križevci" – 42:84 ||| Košarkaši KK "Križevci" su započeli s natjecanjem u B1 ligi Sjever i ostvarili prvu pobjedu. Gostovali su u Cestici protiv domaćina KK "Cestica 2000" i pobijedili rezultatom 42:84. Za KK "Križevci" su nastupili i postigli koševe sljedeći igrači: Nervo Luka 9, Doskočil Denis 2, Špiranec Dražen 13, Glamuzina Marin, Kuzmić Igor 12, Bolčić Matej 5, Bradić Siniša 25, Held Hrvoje 5, Hrlec Dejan 2, Pavić Zvonimir 2, Pokos Antonio 9, Sokolić Darko. Sljedeće kolo ekipa KK "Križevci" je domaćin ekipi KK "Donji Kraljevec", ali zbog blagdana Svih svetih točan termin još nije poznat.


Križevčani su u ovu utakmicu krenuli vrlo ozbiljno i prvu četvrtinu završili s prednošću od 11 koševa. Čvrstom obranom i discipliniranim napadom, stalno su povećavali prednost pa su tako na kraju dali dvostruko više koševa od domaćina. Na žalost, za vrijeme utakmice se ozlijedio mladi Zvonimir Pavić i neko će vrijeme biti izvan igre.
"Zadovoljan sam većim dijelom utakmice i angažmanom svih igrača. Do sad smo imali svega osam treninga i tri pripremne utakmice, ali vidi se velik napredak i mislim da smo za sada na 50% mogućnosti ove ekipe. Svi jedva čekamo prvu domaću utakmicu kako bi se predstavili u svojem gradu"
, izjavio je vidno zadovoljan trener Dražen Jendriš.

Vezano

Komentari su zatvoreni.