Večeras jesenski susret Pajdašije


Susret članova zavičajne zajednice Križevačka pajdašija, prvi nakon ljetnih odmora, bit će upriličen večeras u 18:30 sati u Novinarskom domu u Zagrebu. U prvom dijelu programa na temu "Gradovi budućnosti" 45-minutno predavanje će održati mr.sc. Zvonko Pečenić, jedan od izvršnih direktora ZET-a, u kojem će prikazati prometna i druga rješenja za Zagreb i Križevce, te viziju budućnosti. Prvo je to u nizu znanstveno-popularnih predavanja koji su dio projekta "Križevci sutra" koje Pajdašija pokreće u suradnji s Gradom Križevcima i Križevačkim poduzetničkim centrom.

U glazbenom dijelu večeri nastupit će podravski muzičar i pjesnik Đuro Pišpek izvodeći šansone na gitari. Iz uprave Pajdašije ovom prilikom najavljuju i svečanu Martinjsku skupštinu za 21. studenog ove godine, na koju pozivaju sve članove, simpatizare i prijatelje križevačkog kraja. Martinjsko slavlje će se održati u velikoj dvorani Novinarskog doma s početkom u 19 sati.

Članove pozivaju na uredno podmirenje obaveza uplatom članarine na žiro-račun pri Hrvatskoj poštanskoj banci: 2390 0011 1003 3992 4, na koji donacije mogu uplaćivati i svi željni pomoći djelovanju udruge u promicanju križevačkog kraja i Križevčana. Godišnja članarina inače iznosi 120 kuna za radno aktivne ili 60 kuna za umirovljenike, dok se jednokratno uplaćuje i upisnina od 50 kuna.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.