Dobra igra i osvojena nova dva boda

Gosti iz vukovarskog kluba "Borovo" su došli u Križevce na utakmicu protiv RK "KTC" s laganom ulogom favorita jer su u prva tri kola imali maksimalni učinak, tri utakmice i tri pobjede i očekivali su da će taj svoj odlični niz nastaviti i kod nas. Mi smo prošlo kolo imali "krasan kiks" na gostovanju te smo jednostavno morali malo ozbiljnije pristupiti igri što nam je ovaj puta bilo olakšano jer su se u igru vratili Kamenar i Trajkovski. Kao što se i očekivalo od dvije mlade ekipe, krenulo se brzo i borbeno tako da do rezultata 7:7 niti jedna ekipa nije imala više od jednog gola prednosti.

Jedino što se dalo do tada iz prikazanoga iščitati je da se sa igračima "Borova" može ravnopravno igrati te da neće biti puno postignutih golova. No nakon 17 minute igrači "KTC"-a su to demantirali posloživši obranu koja je postala još čvršća i vrlo pokretljiva, tako da su gosti bili prisiljeni na duge napade i isforsirane šuteve iz vana, koje je pak nemilosrdno krotio golman Višnjević što je sve donijelo fantastičnih 7:0 u tih desetak minuta takve igre. Gosti su, nakon isključenja naša dva igrača (igrali smo sa četvoricom), uspjeli malo ublažiti rezultat i poluvrijeme završiti sa -5 (16:11).
Drugo poluvrijeme smo nastavili taktički vrlo zrelo i pametno bez nepotrebnog srljanja i forsiranja po svaku cijenu, tako da je rezultat u našu korist postepeno samo rastao. U zadnjem dijelu tekme (15 min) su dobili priliku za igru svi igrači sa klupe koji su uspjeli zadržati uvjeljivu prednost RK “KTC“-a koja je povremeno bila i 13 razlike.

KOMENTAR: Čvrsta i pokretljiva obrana, pogođena s kombinatornim i konkretnim napadom je dobitna kombinacija koja je i danas donijela pozitivan rezultat. Takav način igre je doveo do toga da se činilo da je do pobjede došlo dosta lako no to je samo privid, iz toga razloga što su domaći dečki odlično odigrali i super parirali rukometašima iz Vukovara ne dozvolivši im da oni vode igru.

RK "KTC" : RK "BOROVO" 36:25 (16:11)

Za RK "KTC" su igrali i postigli pogotke: Neven Predojević 7, Trajkovski 5, Kraljić 2, Petrač 1, Čorda 7 (5), Šokičić 4, Krunoslav Hunjak 6, Kamenar 3, Vuković 1, Matija Hunjak, Slavinić, Ivan Augustinčić, Višnjević 11 obrana, Benković 7 obrana
TRENER: Dragutin Miklečić
Službeni predstavnik: Josip Petrlić – Pjer

Sljedeće, 5. kolo gostujemo u Đurđenovcu  kod  RK “AG DINAS“.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.