Prvo gostovanje rukometaša okončano visokim porazom

Prošlu subotu su rukometaši križevačkog kluba "KTC" išli na prvo gostovanje u 2. ligi u Slavonski Brod kod RK “Livada Brod“ koji nije nimalo darežljiv domaćin. Pošto smo u prva dva kola igrali kod kuće i ostvarili obje pobjede, s vrlo velikim zanimanjem se je očekivala ova tekma da se vidi i na gostovanju kvaliteta igre i mogućnosti našega kluba. Treba reći da se to ovaj put i nije moglo vidjeti jer 3 igrača od prvih 6 i nisu putovali na gostovanje.
Iz sastava su izostali zbog privatnih obaveza Roman Predojević, Trajkovski i Kamenar, a priključio nam se novi igrač iz Županje Marko Šokičić i rekonvalescent Dejan Kraljić, tako da ćemo na nekom drugom gostovanju očekivati kvalitetniju igru i rezultat.

Bio je ovo sraz dviju, danas loših ekipa koje su prikazali isti takav rukomet, dakle nezanimljivo, rastrgano i s previše pogrešaka tako da nekih akcija uopće i nije bilo. Kod nas, s obzirom na sastav, se i nije moglo osim borbenosti što drugo ni očekivati ali domaćin je bio „zreo“ da ga se ubere. Konačni rezultat i nije mjerilo događanja na terenu jer su se naši dečki većim dijelom utakmice držali na dva do tri gola minusa a pali smo pred sam kraj.

KOMENTAR: Utakmica koju treba što prije zaboraviti u smislu igre no bilo je ipak ovo dobro iskustvo da vidimo kako se u gostima igra i sudi. Iako smo izgubili sa 11 razlike smatram da je domaćin došao do pobjede uz malo više spretnosti i sreće.

Za Ktc su igrali i postigli pogotke: Neven Predojević 8, Čorda 6 (3), Krunoslav Hunjak 2, Kraljić 2, Petrač 3, Slavinić , Matija Hunjak 3, Šokičić 1,Vuković, Igor Augustinčić, Perharić Šignjar, Višnjević 7 obrana, Benković 4 obrane.
TRENER: Dragutin Miklečić

Poslije 3. kola zauzimamo 7. mjesto s 4 boda.
Sljedeće kolo igramo kod kuće u subotu protiv RK “Borovo“ iz Vukovara koja dosad ima tri pobjede iz tri utakmice te se očekuje vrlo zanimljiva i dramatična borba

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.