Hamonajec treći u XC MTB kupu Hrvatske

Na stazi u Jastrebarskom 7. rujna održana je finalna utrka XC MTB kupa Hrvatske.U konkurenciji 164 natjecatelja, svoj trag ostavio je i križevački biciklist Ivan Hamonajec. On je u kategoriji Sport B, među 34 natjecatelja zauzeo sedmo mjesto. Prva tri mjesta pripala su Marku Trnaru (BBk Šišmiš), Josipu Oraku (BK Maraton) i Saši Ladavcu (MTB Istra Pazin).

U ukupnom poretku finala kupa Hrvatske u kategoriji Sport B, križevački biciklist osvojio je izvrsno treće mjesto.
Treba reći da je Ivanu drugo mjesto izbjeglo upravo u posljednjoj finalnoj utrci, gdje je u izravnom dvoboju bolje mjesto zauzeo njegov konkurent Saša Ladavac i tako se popeo na drugu poziciju u ukupnom poretku. Mladi križevački biciklist član je BBK Asi iz Varaždina.
Također, Ivanu je ovo prva natjecateljska sezona i već je ostvario zavidne retultate, dok se rekreativno biciklizmom bavi već dvije godine. Nadamo se da će nas i u idućoj sezoni razveseljavat svojim rezultatima. Od ostalih rezultata izdvajamo: u kategoriji Elite prvo mjesto osvojio je Pavao Roset (BK Kalorija), u kategoriji U23 prvo mjesto zauzeo je Đani Simčić (BGK Tuškanac), dok je u kategoriji Elite žene prvo mjesto osvojila Andrea Kiršić (MTB Istra Pazin).

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.