‘Ne križaj Križevce!’ sutra ujutro na javnoj televiziji i radiju

Građanska inicijativa "Ne križaj Križevce!" i njezine aktivnosti na osvješćivanju i obavještavanju javnosti o problemu najavljene obnove dvaju središnjih gradskih trgova u Križevcima bit će sutra ujutro predstavljene u programu javnog radio-televizijskog servisa Hrvatske, na Hrvatskoj radio-televiziji.
Na Prvom programu Hrvatske televizije tako će u sklopu mozaično-informativne emisije "Dobro jutro, Hrvatska" biti emitiran prilog o nastojanjima inicijative za ponovnim promišljanjem uređenja trgova i zaštite stare jezgre Križevaca i njegove parkovne arhitekture i urbane cjeline, dok će o pitanjima dvojbene zaštite uskog centra grada i propustima u provođenju natječaja za idejna rješenja uređenja trgova biti riječi u emisiji iz kulture "Katapultura" na Prvom programu Hrvatskoga radija.
"Dobro jutro" je na televizijskom rasporedu od 7 do 9 sati a "Katapultura" u programu radija od 9.05 sati. U obje emisije sudjelovat će članovi inicijative, povjesničari umjetnosti, konzervatori i arhitekti.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.