Promjena stručnog stožera u NK Križevci

Dosadašnji trener Marijo Evačić ostat će igrati u prvoj postavi, a dosadašnji sportski direktor Željko Evačić zbog brojnih se obaveza povukao s tog mjesta

KRIŽEVCI – Nedavno je došlo do promjene stručnog stožera u križevačkom nogometnom trećeligašu. Novi trener prve momčadi bit će Dražen Biškup koji je većim dijelom prošle natjecateljske sezone vodio Suhopolje, novog hrvatskog drugoligaša. Dosadašnji trener Marijo Evačić ostat će igrati u prvoj postavi, nakon što je posljednjih godina obavljao dvostruku ulogu, stratega i prvotimca Križevaca. Novi sportski direktor Križevčana je Tihomir Gudić, izvršni direktor Sportskih igara mladih u Splitu.

Gudić je dugogodišnji sportski djelatnik, a svojevremeno je bio značajan čimbenik uspješnica Malonogometnog kluba Orkan-Valten Križevci koji je na križevačkom parketu osvojio prvenstvo i Kup Hrvatske u malom nogometu. Gudić će nastojati osnažiti momčad za iduće prvenstvo s ciljem borbe za vrh ljestvice i što bolje ostvarenje u hrvatskom nogometnom kupu.

Križevački nogometni klub iduće godine slavi 100. obljetnicu koja se želi okruniti izvrsnim plasmanom u trećeligaškom razredu, a u Kupu očekuju itekako atraktivnog prvoligaškog suparnika, kao i u prethodnim natjecanjima kada su pred brojnim gledateljima igrali sa Šibenikom, Dubrovnikom i Osijekom. Dosadašnji sportski direktor kluba Željko Evačić prestao je s obnašanjem te dužnosti zbog brojnih poslovnih obveza i nemogućnosti potpunog posvećivanja iznimno zahtjevnom radu u nogometnom klubu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.