Proglašeni pobjednici natječaja ‘Volim Hrvatsku’

Prozni literarni rad ‘Lijepa moja Hrvatska’ Luke Premelča iz gornjoriječke Osnovne škole ‘Sidonije Rubido Erdedi’, likovni rad Marije Novoselec iz koprivničke OŠ ‘Braće Radić’ i likovni rad grupe djece iz dječjeg vrtića ‘Zvončić’ u Goli pobjednici su županijskog natječaja ‘Volim Hrvatsku’ na temu ‘Lijepa moja Hrvatska’, koji je organizirala Hrvatska turistička zajednica.

Njihovi su radovi stoga ušli u natjecanje za izbor najboljeg hrvatskog literarnog i likovnog rada, kazao je direktor županijske Turističke zajednice Zdravko Mihevc te dodao da je ove godine konkurencija bila iznimno velika:
– Prijavljeno je 80 likovnih radova iz 12 dječjih vrtića, 97 likovnih radova iz sedam osnovnih škola te 26 literarnih radova iz osam osnovnih škola.

HTZ je za tri najbolje škole i vrtiće osigurala priznanja sa zlatnim, srebrnim i brončanim znakom te novčane nagrade – za pobjednike osam tisuća kuna, drugonagrađene pet te trećenagrađene četiri tisuće kuna. Uz to, u svakoj kategoriji su podijeljena i po tri posebna priznanja.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.