Puževskom nagrada županije za životno djelo

Na svečanoj sjednici Županijske skupštine, profesoru Valentinu Puževskom iz Križevaca uručena je nagrada Koprivničko-križevačke županije za životno djelo. Nagradu je dobio za najviše uspjehe u radu i osobite zasluge u prosvjeti, kao i u međuljudskim odnosima, a sam kaže da mu je životno opredjeljenje bilo pomagati mladim ljudima u njihovom odrastanju. Profesor Puževski je priznao da je zbog dobivene nagrade iznimno radostan:

– Kako ne bi bio sretan, u 77. godini života nagrađen sam za životno djelo. Drago mi je da se u našoj županiji ipak prati tko što radi i da su nagrade dobili ljudi svih starosnih dobi te predstavnici raznih institucija iz svih dijelova naše županije.

Nagrade za doprinos ugledu i promociji županije dobili su Športsko društvo Podravac iz Virja i križevačko Visoko gospodarsko učilište. Za iznimna postignuća u protekloj godini nagrađeni su dobrovoljni vatrogasci Velikog Otoka i koprivnički Klub za starije osobe ‘Mariška’. Županijske zahvalnice dobili su koprivnička podružnica Hrvatskog liječničkog zbora, Društvu izvornog folklora Koprivnički Ivanec, đurđevački Forum žena, Udruga ‘Potkalnički plemenitaši’ i Tomislav Majić iz Svetog Ivana Žabna.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.