Mladi Križevčani šahovski pokorili županiju


Na trodnevnom pojedinačnom kadetskom i juniorskom prvenstvu Koprivničko-križevačke županije u šahu za 2008. godinu, održanom u OŠ Đuro Ester u Koprivnici u organizaciji ŠK Koprivnica, mladi članovi ŠK Križevci su u konkurenciji 55 igrača i igračica osvojili 7 prvih i 3 treća mjesta od ukupno deset kategorija, što je rekordan broj odličja osvojenih za križevački klub na županijskoj razini.


Prva mjesta su obranili Karlo Bertusi i Nera Kovač u kategoriji do 9 godina. Robert Dušak je u konkurenciji kadeta do 11 godina podijelio prvo mjesto s Filipom Komljenovićem iz ŠK Tomislav-Goran iz Sv. Ivana Žabno, no zbog većeg broja pobjeda crnim figurama Robert je prvak. Prva mjesta su osvojili i Mia Hrlec do 13 te Mišel Bertusi do 15 godina.


U konkurenciji juniora prvak je Jan Bjeličić, a Adriana Horžić u konkurenciji juniorki. Treća mjesta su osvojili Valentina Duljak do 9, Katarina Lesičar do 11 te Josipa Padolski do 13 godina. Organizator natjecaja šahovski savez županije najboljim je mladim šahisticama i šahistima uručio odličja.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.