Teče rok za natječaj Foto Šok – šaljite i birajte

Ako Križevce kao grad i ljude u njemu promatrate u njihovoj svakodnevnoj stvarnosti, gledate li lokalne pojave bez ružičastih naočala, ako vam je što trn u oku, a k tome imate i fotografskih dokaza takvog prizora, krajnji je rok da svoje radove prijavite na – Photo Shock.
Organizatori festivala Culture Shock naime pokreću natječaj za najšokantniji foto-motiv Križevaca! Sudjelovati možete od danas, slanjem radova na službenu elektroničku adresu natječaja photo@c-shock.org.


Pozivamo sve Križevčane i goste grada da šalju fotografije s uznemirujućim i eksplicitnim prizorima, pohranjene u svojim računalnim ili ukoričenim fotoalbumima, a za koje misle da ih vrijedi javno prikazati.

Estetski kriteriji odabira su proizvoljni, s tim da je nužno da fotozapisi, po viđenju autora sadržavaju bilo što ružno, šokantno, ako ne i nekulturno, a snimljeno je u Križevcima i prikazuje ovdašnji život.


Radove podastrite bez straha, uz uvjet da maksimalan broj slika po autoru-pošiljatelju bude četiri, jer je to i redni broj ovogodišnjeg izdanja Culture Shocka.

Poželjno je da veličina fotografije ne bude ispod 1024×768, od obaveznih elemenata mora imati naziv rada i puno ime autora.

Prikupljene fotografije na online natječaju Photo Shock trebaju prispjeti najkasnije do nedjelje 30. ožujka u podne. Radovi će biti postavljeni u virtualnoj galeriji gdje će za njih moći glasovati čitatelji.

Glasovanje traje do nedjelje 6. travnja u ponoć, a najbolju (i najljepšu) najružniju fotografiju, odnosno njenog autora, čeka nagrada – memorijska kartica za digitalni aparat kojim je slika snimljena!

Stoga, ne okolišajte, vadite svoje mračne fotke ili (š)okidajte nove, još ružnije i šokantnije!

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.