(Ne)normalni Balašević Tribute Bend dolazi u Križevce


Obožavatelje opusa novosadskog pop-šansonjera Đorđa Balaševića već mjesec dana raduje vijest da će u Klubu kulture u Križevcima cjelovečernji koncert održati njegov jedini službeni tribute bend – (Ne)normalni. Osmero mladih glazbenika na čelu s Nenadom Jelenkovićem najavljuju odličan provod u Križevcima, gdje će zasvirati prvi put. Culture Shock Festival poziva u subotu 29. ožujka od 21 sat na višesatni glazbeni užitak u proljetnoj večeri uz Đoletove pjesme. Ulaznica u pretprodaji u Art Rock Caffeu i Klubu kulture košta 45 kuna, dok je na dan koncerta 55 kuna.


Također iz Novog Sada, gdje probe imaju tek nekoliko ulica od one opjevane – Jovana Cvijića, s frontmenom Jelenom, koji je vokal s gitarom, dolaze: Mia Kovačević na violini, Darko Domonji uz klavijature, Kristijan Mlačak s tenor saksofonom, Vlasta Vereš kao prateći vokal, Branislav Đorđev na harmonici, Srđan Stojanac na bas gitari te Dragan Jovanović uz bubnjeve. Kako je čest slučaj na njihovim koncertima, gostujući svirači očekuju se i u Križevcima.


Vrijedi izdvojiti Web-zapis pseudonimca Ivana Orleanskog o koncertu (Ne)normalnih u zagrebačkom klubu Boogaloo prošle godine, koji glasi: "Kakav je bio bend? Fantastičan… Odličan vokal, gitarist i frontmen ovog malog čuda je Nenad Jelenković… Momci i cure su dostojni imena koji nose: napravili su emotivan spektakl i spojili nekoliko generacija… Meni se čini da je danas malo ljudi koji djeluju pozitivno na druge, a ljubav više nije u modi. Mislim da Nenormalni nisu mogli odabrati bolji termin za koncert – početak proljeća i buđenje života."


Na Đoletov poziv (Ne)normalni su svirali zajedno s njim u njegovom showu uživo na RTS-u, a pojedini Đoletovi glazbenici često su znali nastupati s ovim bendom. Koncertiraju u gradovima i mjestima od Slovenije do Makedonije, a nerijetko i u ostalim europskim zemljama. Traju li njihovi koncerti poput Đoletovih provjerite jedne proljetne večeri, posljednje subote ožujka, u Križevcima, na posljednjem koncertnom događaju ovogodišnjeg Culture Shock Festivala.

Vezano

Komentari su zatvoreni.