Briljantna pobjeda Križevčana

U 21. kolu 3. HRL sjever 1, igranom u nedjelju, u Križevcima je rukometni klub KTC dobio RK Garešnica-Žarkovo, rezultatom 41:31 (22:15). Za KTC su igrali: Benković (7 obrana), Tolnaj (3 obrane), Šporer (1 obrana), Šignjar 1 gol, N. Predojević 5 golova, Pavliček 6, Petrač, R. Predojević 9, Čorda 7(4), , K. Hunjak 6, M. Hunjak 2(1), Kamenar 5. Trener : Dragutin Miklečić.

Rukometni sport je jučer u Križevcima došao na svoje. Publika je uživala u svakoj sekundi ove utakmice i gromoglasnim navijanjem je podržavala iznimno borbenu i kombinatornu igru svakog igraća KTC-a koji je ušao u teren. Ovo je bio sraz dosad drugoplasirane ekipe iz Garešnice i naših igrača koji su bili treći.

S obzirom da s njima traje već višegodišnje rivalstvo, očekivala se čvrsta, teška i neizvjesna utakmica od početka do kraja. U jesenskom dijelu su Garešničani u svojoj dvorani pobijedili jedan razlike, što spretno što sretno, i trebalo je u borbi za drugo mjesto to rezultatski vratiti.

 Čvrsta, borbena i iznimno pokretljiva obrana te brzi protok lopte u napadu s puno kretanja i konkretnim odmjerenim šutevima prema protivničkim vratima, to je odlika domaće momčadi tijekom cijele tekme. Takva igra je od samoga početka donijela vodstvo KTC-u, što se, ovisno o razdoblju igre, postepeno povećavalo od 8 golova na poluvremenu pa do konačnih 10. U napadu su gosti pokušali čestim izmjenama obrana – napad izmoriti i poremetiti brzu igru KTC-a, dok su u obrani mijenjali čas 3-1 čas 4-2 i 6-0 obranu, no što god pokušali nije im davalo neke koristi.

Općenito odlična utakmica odigrana u odličnom ambijentu. Sada je KTC drugi, Vidovec treći, s istim brojem bodova, a Garešnica je četvrta s bodom zaostatka i tekmom manje (protiv Pipa- igra se u srijedu).
I dalje su uvjerljivo prvi rukometaši iz Trnovca.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.