Culture Shock medijski ‘deblokirao’ Križevce?


Vijest o cjelomjesečnom kulturno-obrazovnom festivalu, čije peto izdanje od prijestupne 29. veljače traje u Križevcima, stigla je danas iza 17 sati u sve domove čiji su TV prijemnici bili namješteni na prvi program Hrvatske televizije. Naime, mozaična emisija "Hrvatska uživo" u sedmominutnom je javljanju uživo iz Kluba kulture predstavila gledateljima dio ovomjesečnih aktivnosti križevačkih neprofitnih udruga K.V.A.R.K. i P.O.I.N.T. zaokruženih pod nazivom Culture Shock Festival.

Ovo, međutim, nije prvo televizijsko emitiranje informacija o ovogodišnjem izdanju mladog križevačkog festivala. Jednoipolminutni prilog kojim je najavljen početak festivala emitiran je prije tjedan dana u Županijskoj panorami za šire područje Koprivnice, na drugom programu iste televizijske kuće, a nacionalnu je promidžbu isti prilog doživio prošlog četvrtka uvečer u emisiji "Sve u 16".

Današnji kadrovi iz Kluba kulture predstavili su široj javnosti i novosti vezane uz interijer kluba, gdje je zahvaljujući donaciji nizozemske zaklade CNF-CEE, drugoj u posljednje tri godine, upravo dovršena montaža polukata, tzv. galerije, koja će poslužiti kao prostor za računalnu i višemedijsku učionicu. Time se ovaj prostor udruge K.V.A.R.K. približio svom konačnom obliku i namjeni da postane višemedijski kulturni centar, po smještaju, opremljenosti i ponudi jedinstven u regiji.

Culture Shock Festival nudit će besplatne kulturno-umjetničke i znanstveno-obrazovne sadržaje građanima i gostima Križevaca sve do 1. travnja kad (ne)će se održati posljednji festivalski događaj, a pripreme za jubilarni, peti Culture Shock koji će se održati jednog kalendarskog mjeseca 2009. godine već su u tijeku.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.