Djeca COOR-a dobila darove od srca


Udruga P.O.I.N.T. iz Križevaca s proteklim blagdanom Valentinova dovršila je prošlogodišnju akciju five4kids, namijenjenu osiguranju darova za djecu s posebnim potrebama, a koja je četvrtu godinu zaredom provođena tijekom jeseni do Božića, kada su djeca i štićenici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci te članovi Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom obradovana vrijednim darovima. Višak sredstava prikupljen donacijama križevačkih građana udruga P.O.I.N.T. uložila je u poklone za Valentinovo.


Tako je 85-ero djece i mladih i za taj dan ljubavi i zaljubljenosti osjetilo ljudsku toplinu, a darovani slatkiši možda su im poslužili i za udvaranje prijateljima i simpatijama. Na prigodnoj svečanosti 14. veljače čokoladna srca i velike srčane smiliese uime udruge P.O.I.N.T. uručile su članice udruge Zvjezdana Babić i Ankica Jukić.


Dan ranije djeca COOR-a i udruge priredila su izložbu rukotvorina koje su sami izradili. Razni nakit – srca za Valentinovo, predmeti od gline i drveta, gobleni, s radošću su razgledani i kupljeni – kao dar od srca.

Vezano

Komentari su zatvoreni.