P.O.I.N.T.-ov Djed Mraz nagradio svu djecu COOR-a

“Kaj je to teško'” – uskliknuo je jedan dječak, štićenik Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci, čim je primio paket s darovima, koje mu je na današnjoj božićnoj priredbi COOR-a predao Djed Mraz uime križevačke udruge P.O.I.N.T.

Darovi su kupljeni sredstvima i donacijama pojedinaca i udruga kroz humanitarnu akciju FIVE4KIDS i ove godine završili su u rukama 85-ero djece, najviše dosad.

Veselje polaznika COOR-a i članova Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom trajalo je tijekom cijele priredbe na kojoj su i mali i veliki pjevali Zvončiće i druge blagdanske pjesme, recitirali, svirali, plesali na ritmove Djede Maajke.

No kad je prvi od njih spazio mladog Djeda Mraza koji se zagonetno šetao iznad hola, euforiji nije bilo kraja.

Kako je djedica ocijenio da su svi bili dobri nitko nije ostao bez slatkih darova, a oni kojih ipak nije bilo pakete će početi kušati kod kuće.

Uz P.O.I.N.T.-ov poklon akciji FIVE4KIDS opet su se priključili i članovi MK Crusadersa podarivši uvijek potreban DVD uređaj. Iz Zagreba su učenici dvije zagrebačke osnovne škole Križevčanima poslali pakete igračaka.

Na priredbi je izražena zahvala svima koji su tijekom godine u Križevcima prikupljali stari papir i ambalažu u akciji Komunalnog poduzeća Starim papirom do novog kombi vozila.

Ravnateljica COOR-a Maja Prodan obavijestila je da je akcija gotova i vozilo za prijevoz učenika od Centra do kuće je nabavljeno. Vrijednost mu je oko 165 tisuća kuna i bit će u upotrebi za oko tri mjeseca.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.