SDP s amandmanima na sutrašnje Gradsko vijeće

Gradski odbor Socijaldemokratske partije Križevci za sutrašnju je sjednicu Gradskog vijeća grada Križevaca pripremio nekoliko amandmana na programe i prijedlog gradskog proračuna za 2008. godinu, obavještavaju iz gradske organizacije te stranke.
Traže da se u programe uređenja i izgradnje komunalne infrastrukture dodaju projekti rekonstrukcije Frankopanske i ulice Augusta Šenoe, kao i izgradnja komunalne infrastrukture u prostoru bivše križevačke vojarne. Ti projekti bi uključivali obnovu priključnih instalacija, odvodnju i asfaltiranje površina.
U vojarni je također potrebno izvesti rekonstrukciju komunalnih instalacija i vanjskih površina te uložiti sredstva za uređenje zgrada postojećih hangara za potrebe poduzetnika početnika i ostalih zgrada, što je, smatraju u SDP-u, neophodno jer iduće godine tamo treba preseliti Srednja škola Ivan Seljanec.
Gradski vijećnik SDP-a Ivan Knok smatra žalosnim što zgrade u prostoru vojarne propadaju i nisu u proteklih godinu i pol dana stavljeni funkciju, dok su troškovi održavanja i čuvarske službe znatni, pa ovime žele konačno prostor bivše vojarne staviti u namjenu predviđenu gradskom odlukom.

Vezano

Komentari su zatvoreni.