Grad se rješava svojih vozila

Gradsko poglavarstvo Križevaca na današnjoj sjednici objavljuje javni natječaj za prodaju dva automobila iz svojeg voznog parka. Vozila će biti prodana putem usmenog javnog nadmetanja, licitiranjem cijena. Jedan od auta koji će uskoro prestati biti gradsko vlasništvo jest poznati udobni tamni chrysler voyager sa sedam sjedala, star 11 godina. Auto je prokrstario 163 tisuće kilometara, a zanimljivo je da ga je do 2004. godine vozio križevački župnik Ivan Žufika, koji ga je tada gradu poklonio. Početna cijena voyagera na dražbi je 40.000 kuna.

Chrysler voyager je obujma motora od 2429 kubika, snage 110 KW i u ispravnom je stanju te registriran do rujna iduće godine.

"Auto je dan na dražbu s ciljem da se postigne najpovoljnija moguća cijena za Grad, objasnili su nam u gradskoj Stručnoj službi."

Drugi automobil koji se prodaje na istoj dražbi što se održava 12. prosinca, jest volkswagen golf CLB 1.4 iz 1993., 40 KW, ispravan i neregistriran, a može se licitirati od početne, vrlo povoljne cijene od 5.000 kuna. Oba vozila kupuju se, ističe se, po sustavu viđeno-kupljeno uz koje se ne primaju naknadne reklamacije. Sredstva od prodaje, napomenuto je, koristit će se sukladno Zakonu, a po odluci Gradskog poglavarva, koje i inače donosi odluke o raspolaganju imovinom grada.

Vezano

Komentari su zatvoreni.