Slavenove pričuve izgubile u Križevcima

Slaven Belupo poražen je u Križevcima u prijateljskoj utakmici odigranoj u utorak, i to je podatak koji ne ide na čast koprivničkom prvoligašu. Doduše, za Slaven su nastupili pričuvni igrači i juniori te albanski reprezentativac na probi Haliti, koji su po prvi put igrali zajedno, a trećeligaška momčad Križevaca prilično se pojačala u ovom prijelaznom roku.

No, za Farmaceute su igrali i ozbiljni kandidati za prvi sastav, među njima i već iskusni Poljak i Šomoci, i takvi se kiksevi ne bi smjeli događati. Križevački gledatelji bili su ugodno iznenađeni prezentacijom svojih igrača, ali ih je prilično neugodno iznenadilo izdanje susjednog prvoligaša. Među najboljima u domaćoj momčadi bio je bivši Slavenov igrač Vedran Medenjak.

Počasni pogodak za goste postigao je ‘škaricama’ Franjo Tepurić, no slaba je to utjeha za Farmaceute. Ako ništa drugo, barem je Krunoslav Jurčić dobio dobar uvid u igrače s kojima raspolaže, i sasvim logično zvuči njegova želja za dovođenjem još barem dvojice provjerenih prvoligaških igrača. Jer, igra se i Kup UEFA, a kadar je očito (pre)tanak.

PRIJATELJSKA UTAKMICA
KRIŽEVCI – SLAVEN BELUPO 3:1 (2:0)
KRIŽEVCI – Gradski stadion. Gledatelja 150. Sudac: Kovačić (Križevci).

KRIŽEVCI: Pepelko, Bosilj, Božović, V.Bukal, Evačić, Mešnjak, Medenjak, Cmrk, Bakšaj, S.Bukal, Blagaj (još su igrali: Špoljar, Ceković, Horvat, Ivičić, Opačić, Jurić, Vrbančić).
Trener: Mario Evačić.

SLAVEN BELUPO: Rodić, Pavlović, Radiček, Kokalović, J.Vručina, Jajalo, Poljak, Šomoci, Haliti, Delić, Tepurić (još su igrali: Bulić, Roščić, Dvorneković, Presečan).
Trener: Krunoslav Jurčić.

STRIJELCI: 1:0 Bakšaj (4), 2:0 Medenjak (18), 2:1 Tepurić (60), 3:1 Jurić (77)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.