PEN objavljuje natječaj za nove predavače


Projekt edukacije i nadopune znanja (PEN) udruge K.V.A.R.K. čitavu je školsku godinu učenicima osnovnih i srednjih škola nudio besplatne instrukcije iz matematike, fizike, kemije i engleskog jezika. Zbog potrebe za novim kadrom i proširenjem obrazovne ponude na informatiku, PEN-ovci raspisuju natječaj za nove predavače iz navedenih predmeta. Poželjni kandidati su osobe koje trenutno studiraju ili su diplomirali na fakultetima usko vezanim uz područja navedenih predmeta, koje su savjesne i spremne kontinuirano raditi.

Prijave kandidata u životopisu trebaju sadržavati dosadašnje obrazovanje i eventualno iskustvo u držanju instrukcija, ocjene iz srednje škole iz predmeta za koji se prijavljuje, fakultet i godinu studija te kontakt telefon i e-mail. Prijave se primaju zaključno do nedjelje 24. lipnja elektroničkom poštom ili osobno u Klubu kulture radnim danom od 11 do 16 sati.

Voditeljica PEN-a Martina Bujan napominje da novi ciklus radionica kreće s početkom školske godine, dakle od listopada 2007. Također, povodom završetka ove školske godine, udruga K.V.A.R.K. poziva sve školarce i zainteresirane na PEN Party, koji će se održati ove subote u Klubu kulture od 20 sati.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.